"Andere mensen laten meegenieten van mijn passie"


Ontwerpster Leen Henderickx

Hallo, ik ben Leen Henderickx, de creatieve geest achter Keraleen. Gevestigd in het betoverende Smetlede, ben ik gepassioneerd door het vormgeven van delicate porseleinjuwelen die zowel elegantie als individualiteit uitstralen. 

In mijn atelier creëer ik unieke stukken die de schoonheid van porselein omarmen. Elk juweel is doordrenkt met mijn passie voor kunst en vakmanschap. Van subtiele halskettingen tot verfijnde oorbellen, elk stuk wordt met liefde met de hand gemaakt en draagt mijn persoonlijke stempel van creativiteit.

Ik geloof dat juwelen niet alleen een accessoire zijn, maar ook een uiting van individualiteit. Elk juweel in mijn collectie is zorgvuldig ontworpen om jouw unieke stijl te complimenteren en je persoonlijkheid te laten stralen. Of je nu op zoek bent naar een subtiel stuk voor dagelijks gebruik of een opvallend statement voor speciale gelegenheden, mijn collectie heeft voor elk wat wils.

Blader door mijn webshop en ontdek de betoverende wereld van porseleinjuwelen. Elk stuk is met liefde gemaakt, klaar om jouw verhaal te omarmen en je te vergezellen op jouw levensreis. Als je vragen hebt of een persoonlijk verzoek hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik kijk ernaar uit om mijn passie met jou te delen en jou te helpen het perfecte juweel te vinden dat jouw unieke schoonheid benadrukt.

Welkom bij Keraleen, waar creativiteit en elegantie samenkomen in de vorm van prachtige porseleinjuwelen. Bedankt voor het verkennen van mijn wereld van creatieve expressie. Ik hoop dat je evenveel geniet van het dragen van mijn creaties als ik geniet van het maken ervan.

Met warme groeten,

Leen Henderickx, Eigenaar en Ontwerper, Keraleen

 

Je kan producten aankopen in mijn webshop of in mijn atelier na afspraak.