Ik gebruik enkel allergievriendelijke materialen

In de wereld van sieraden draait alles om meer dan alleen maar glans en schittering. Het gaat ook om vakmanschap, comfort en de zekerheid dat je iets draagt dat met liefde is gemaakt.  Daarom bied ik oorbellen aan die zijn samengesteld uit Vermeil goud, RVS goud of zilver en sterling zilver (AG925) - materialen die niet alleen prachtig zijn, maar ook allergievriendelijk, anti-allergisch, nikkelvrij en duurzaam. Laat ik eens dieper ingaan op hoe deze oorbellen zijn samengesteld en welke voordelen ze bieden, zodat je met vertrouwen kunt stralen.

Vermeil Goud: Luxe met Allergievriendelijkheid

Onze Vermeil gouden oorbellen worden gemaakt door een dikke laag puur (18 karaat) goud aan te brengen op sterling zilver (AG925). Deze combinatie van materialen geeft niet alleen een schitterende glans, maar biedt ook allergievriendelijke eigenschappen. Vermeil goud is een uitstekende keuze voor degenen met een gevoelige huid, omdat het de pracht van goud biedt zonder irritaties te veroorzaken, zelf bij de meest gevoelige huidtypes.

RVS Goud of Zilver: Eigentijdse Stijl met Weerstand tegen Allergieën

De RVS oorbellen combineren eigentijdse stijl met duurzaamheid. Roestvrij staal, ook wel chirurgisch staal genoemd, is van nature hypoallergeen en biedt weerstand tegen roest, waardoor deze oorbellen ideaal zijn voor dagelijks gebruik. De gouden afwerking voegt een vleugje glamour toe aan je look, terwijl je geniet van het comfort dat deze oorbellen bieden

Sterling Zilver: Tijdloze Schoonheid met Natuurlijke Glans

De sterling zilver biedt een tijdloze schoonheid. Deze oorbellen zijn niet alleen adembenemend, maar ook bestand tegen allergieën, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor mensen met gevoelige huidtypes.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.