Ontdek de Perfecte Oorbellen voor jouw gezicht

Het kiezen van de ideale oorbellen draait om het accentueren van je gezichtsvorm. Of je nu een hartvormig gezicht hebt of een langwerpig gezicht, de juiste oorbellen kunnen je natuurlijke schoonheid versterken.

Ovale Gezichten: 

Ovale gezichten worden vaak beschouwd als de meest veelzijdige gezichtsvorm, omdat bijna elke oorstijl hen flatteert. Als je een ovaal gezicht hebt en je draagt vaak je haar los, overweeg dan om te spelen met verschillende stijlen, van knopjes tot chique oorringen. 

Langwerpige Gezichten:

Langwerpige gezichten hebben vaak een langere kaaklijn en een smaller voorhoofd. Om wat breedte toe te voegen, zijn brede, ronde oorbellen of statement oorhangers een goede keuze. Deze stijlen voegen volume toe aan de zijkanten van je gezicht en accentueren je kaaklijn. 

Ronde Gezichten: 

Ronde gezichten hebben meestal zachtere contouren en een breder voorhoofd. Oorbellen die lengte toevoegen, zoals langwerpige studs of lineaire oorhangers, kunnen een verlengend effect creëren en je gezicht mooi in balans brengen.

Vierkante Gezichten:

Vierkante gezichten hebben vaak sterke hoeken. Om deze te verzachten en in balans te brengen zijn langwerpige of ronde oorbellen. Vermijd te kleine of hoekige oorbellen

Hartvormige Gezichten:

Hartvormige gezichten worden vaak gekenmerkt door een breder voorhoofd en een smaller toelopende kaaklijn. Om deze balans te behouden, zijn oorbellen met een brede onderkant en een subtiele bovenkant ideaal. Denk aan druppelvormige oorbellen of brede studs die het onderste deel van je gezicht benadrukken. 

Bij Keraleen begrijpen we dat het kiezen van de juiste oorbellen een persoonlijke en belangrijke beslissing is. Bekijk onze collectie en ontdek het perfecte paar dat jouw gezicht en haarstijl prachtig aanvult.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.